Instruktörer och blivande instruktörer sökes!

Vi på Strängnäs lokala kennelklubb söker löpande instruktörer till vår förening. Är du redan utbildad instruktör och det kliar i fingrarna att få föra dina kunskaper vidare? Då är du varmt välkommen att höra av dig till sektionsledare i den sektion du kan komma att representera. Vi hoppas att givetvis att fler vill vara delaktiga i att aktivt driva aktiviteter i vår verksamhet i Malmby.

Kanske är du ivrig att utbilda dig? Då är även du välkommen att höra av dig till respektive sektionsledare för att anmäla ditt intresse. Du kanske även är en av våra nya sektionsmedlemmar? Alla är välkomna att vara med och driva och påverka i den sektion som intresset representerar, även om du inte är instruktör.

Alla våra instruktörer på Strängnäs lokala kennelklubb är verksamma i att driva vår förening på ideell basis. Det innebär att du inte är avlönad från föreningen men har däremot rätt att begära ersättning mot kostnader så som resekostnad samt eventuellt nödvändigt material för den verksamhet som bedrivs. På Strängnäs lokala kennelklubb är vi alla eldsjälar som älskar att vara del av en aktiv fritid. Givetvis ser vi fram emot att du också kan vara del av vår gemenskap.

Vi söker löpande nya instruktörer till alla våra sektioner, kanske har du även nya idéer och förslag som passar vår verksamhet? i sånt fall får du gärna höra av dig till respektive sektionsledare med dessa förslag. Kanske har du förslag på något som inte finns i vår förening idag, kanske något som kan tillgodose ytterligare intressen hos våra medlemmar? I sånt fall kan du kontakta styrelsen med dina idéer och förslag.

Välkomna!

%d bloggare gillar detta: