PM inför doftprov 25/9

PM inför doftprov 25/9 på Strängnäs lokala kennelklubb

Till er som fått meddelande om att ni fått plats på doftprovet, ska ni så snart som möjligt betala in doftprovsavgiften om 350:- till bankgiro 411-8659. Märk er betalning med ert namn och vilken doft ni gör prov i, t.ex. NW1 för eukalyptus, NW2 för lagerblad samt NW3 för lavendel. Betalningen ska vara oss tillhanda senast den 17/9.

  • Till er som gör doftprov i eukalyptus gäller följande: Ni behöver vara på plats senast kl. 10:30 för id-kontroll av hund samt kontroll av stamtavla/TAVLIC, medlemsbevis. Ni kommer då få reda på ert startnummer. Kl 11:00 kommer ni några få i taget att få gå in och titta på doftprovsområdet. Eventuella frågor tar vi itu med efter hand. Vi börjar så snart som möjligt efter att alla har fått varit inne och tittat i lokalen.
  • Till er som ska göra doftprov i lagerblad gäller följande: Ni behöver vara på plats senast kl.  13:00 för id-kontroll av hund samt kontroll av stamtavla/TAVLIC samt medlemsbevis. Ni kommer då också få reda på ert startnummer. Ca kl 13:30 kommer några få i taget att få gå in och titta på doftprovsområdet. Vi startar så snart som möjligt efter att alla fått varit inne och tittat i lokalen.
  • Till er som ska göra doftprov i lavendel gäller följande: Ni behöver vara på plats senast kl. 13:30 för id-kontroll av hund samt kontroll av stamtavla/TAVLIC samt medlemsbevis. Ni får då även reda på vilket startnummer ni har. Ca kl 14:15 kommer ni få möjlighet att titta hur doftprovsområdet ser ut i lokalen, vi släpper in er några få i taget. Så snart alla fått möjlighet att titta i lokalen samt ställa frågor så startar vi i nummerordning.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ

Håll gott avstånd till varandra, både för hundarnas skull men även så att vi ser till att hålla ett säkert avstånd med tanke på coronavirusets framfart. På parkering kommer att finnas funktionär som dirigerar er till rätt plats.

Vägbeskrivning till platsen för doftprov: Strängnäs bågskytteklubb, Eldsundbyggnad 63, 645 35 Strängnäs. Länk till google maps: Eldsund Byggnad 63 – Google Maps

Kontakt för provtillfället: Jenny Wallin 072-921 19 40.