Heldagskurs i Nose work klass 2

Den 16/10, 10:00 – 17:00 kommer Lena Östman till oss för att hålla en heldagskurs i Nose Work klass 2 på Strängnäs lokala kennelklubb. Vi träffas inomhus och tar en fika, där ni har möjlighet att framföra era önskemål om egen utveckling tillsammans med Lena. Ni lägger sedan upp träningen efter det för bästa individuella utveckling. Förmiddagen spenderas på klubben och efter lunch åker vi till en gård i närheten för fortsatta sök.

Här nedan kan ni läsa en kort beskrivning av Lena själv:
”Lost Dogs drivs av mig, Lena Östman, som till vardags jobbar på Hitachi Energy i Västerås, men som ägnar största delen av min fritid åt hundsporten Nose Work tillsammans med min hund, Jack Russell Terriern Fille. Hösten 2019 blev jag antagen till utbildningen för Tävlingsdomare NW1 och i januari 2020 blev jag utexaminerad. Under hösten 2021 vidareutbildade jag mig till domare i klass 2. Detta innebär att jag kan döma officiella tävlingar i klass 1 samt klass 2 i Nose Work.”

Antal platser med hund: 6 (Det finns 1 plats kvar)

Kostnad:  1400 kr

Förkunskap: Hund och förare ska vara intresserade av klass 2 och ha ambition att starta i klassen.

Har du frågor så maila nosework@slkk.se

Anmälan sker till studiefrämjandet: Klicka här
Observera att ingen betalning ska ske innan du fått meddelande om garanterad plats. Din anmälan är bindande.