Kom och gå kurs i Nose Work hos oss för fantastiska Lena Östman!

Den 9/4 kommer Lena Östman till oss för att hålla två kurser i Nose Work hos oss på Strängnäs lokala kennelklubb. Upplägget är som så att för er som är på väg ut att tävla i klass 1 eller vill utvecklas i klass 1-svårighet har möjlighet att träna med Lena mellan k.l 10:00-13:00. För er som tävlar eller vill träna på klass 2-nivå hålls kursen mellan kl. 14:00-17:00. Totalt antal platser är 6 ekipage på förmiddagen samt 6 ekipage på eftermiddagen. Observera att du och din hund behöver ha tidigare erfarenhet av Nose Work för att gå denna kurs. Vi träffas inomhus och tar en fika, där ni har möjlighet att framföra era önskemål om egen utveckling tillsammans med Lena. Ni lägger sedan upp träningen efter det för bästa individuella utveckling.

Här nedan kan ni läsa en kort beskrivning av Lena själv:

”Lost Dogs drivs av mig, Lena Östman, som till vardags jobbar på Hitachi Energy i Västerås, men som ägnar största delen av min fritid åt hundsporten Nose Work tillsammans med min hund, Jack Russell Terriern Fille. Hösten 2019 blev jag antagen till utbildningen för Tävlingsdomare NW1 och i januari 2020 blev jag utexaminerad. Under hösten 2021 vidareutbildade jag mig till domare i klass 2. Detta innebär att jag kan döma officiella tävlingar i klass 1 samt klass 2 i Nose Work.”

Antal platser med hund: Förmiddag (klass1-svårighet) 3 platser kvar. Åskådarplatser finns. Eftermiddag (FULLTECKNAD) med hund (klass 2-svårighet): 3 platser kvar. Åskådarplatser finns.

Det finns även möjlighet att boka åhörarplats (plats utan hund). Du har då möjlighet att ställa kortare frågor till Lena under träningen samt se och lära av andras träning, ett fantastiskt sätt att delta. Max 10 åhörare tillåtes.

Kostnad: 750:- för plats på kurs med hund.
Pris för åhörare: 200:-

Maila din anmälan till nosework@slkk.se. Ange fullständigt namn, adress, telefonnummer samt hundens namn och ålder. Ingen betalning ska ske innan du fått meddelande om garanterad plats. Ange om du vill gå kursen med hund eller boka åhörarplats. Observera att din anmälan är bindande.

Varmt välkomna önska vi i Nose Worksektionen!