RALLYLYDNAD: Från grundfärdigheter till mästare!

Välkommen till en föreläsningskväll i rallylydnadens tecken!

Oavsett om du är ny inom hundsporten rallylydnad eller om du redan tävlar men känner att du behöver en knuff vidare så är detta något för dig. Med utgångspunkt från sin nyutkomna bok ”Rallylydnad Från grundfärdigheter till mästare” kommer Anna Larsson att ge tips på just detta: hur du går ifrån att lägga kloka grunder till att tävla på högsta nivå i rallylydnad. Det blir både föreläsning och filmvisning och du kommer garanterat få idéer och motivation till att träna din egen hund!

Bok av Anna LarssonPå plats har du möjlighet att köpa ett signerat exemplar av boken för 320 kr (betalas via Swish) Boken tar upp vilka grundfärdigheter din hund behöver kunna för att lära sig momenten från lägsta till högsta klass, hur du kan göra din hund störningstålig i olika miljöer, hur du bygger kedjor, kvalitetssäkrar ert utförande med temabanor och hur du får till den bästa handlingen. Dessutom får du tips om hur du genomför en riktigt bra tävling; hur du som förare förbereder dig, hur du genom banvandringen på bästa sätt och hur du värmer upp din hund.

Anna LarssonAnna Larsson är en flitigt anlitad instruktör och föreläsare med bakgrund som SBK-instruktör, Canis-instruktör och agilityinstruktör.
Hon tävlar idag på landslagsnivå inom heelwork to music där hon tagit flera medaljer, bland annat EM-guld.
Hon har även deltagit på två SM i rallylydnad samt tävlat i högsta klassen i vallning, lydnad, freestyle och agility.”

När: Torsdag 12/4 kl 18:30
Var: Strängnäs lokala kennelklubb, Elofsbergsvägen 9, 64547 Strängnäs
Pris: Gratis

Alla är välkomna, du behöver inte vara medlem i klubben!

Cafeterian kommer vara öppen under kvällen, vi tar kontanter eller swish

För intresseanmälan eller frågor, kontakta: lydnad@slkk.se